L'Espanyol baixa a Segona Divisió
@RCDEfemeni

L’Espanyol intentarà la pròxima temporada aconseguir l’ascens a Primera Divisió. Les blanc-i-blaves, després d’un curs dolent, han descendit a Segona aquest any per primer cop després de 50 anys de història.

Vuit baixes de cop

El club i l’equip s’hauran d’adaptar el més rapidament possible a aquesta nova situació. El canvi de categoria requereix canviar coses i de cara a la pròxima temporada el club ha anunciat de cop fins a vuit baixes de jugadores. Es tracta d’Elba Vergés, Paola Soldevila, Brenda Pérez, Nicole Odelberg, Vanina Correa, Laura Fernández, Dulce Quintana i Manuela Vanegas.

A més, a aquestes vuit baixes se li han de sumar les de Débora García i Joanna Vega, per tant, en total, són 10. En canvi, tant Cristina Baudet com Xènia Pérez han renovat i, per tant, seguiran la pròxima temporada a les ordres de Luis Blanco, que també segueix com a entrenador de l’Espanyol.

Amb aquesta decisió la intenció de la directora del futbol femení, Raquel Cabezón, és confeccionar una altra plantilla que tingui el màxim de possibilitats d’aconseguir l’ascens i, per tant, el retorn a la màxima categoria del futbol estatal.