L’Espanyol ha trencat una ratxa de quatre jornades sense guanyar després d’imposar-se al Betis Féminas per 2 a 1. Les jugadores de Rubén Casado han hagut de lluitar al màxim per quedar-se amb els tres punts en un partit que s’ha decidit en els últims 20 minuts.

Un xut al pal i poca cosa més

El partit ha començat amb un lleuger domini del Betis, però que no ha acabat de transformar-se en ocasions clares de gol. En canvi, l’Espanyol les ha tingut amb una mica més de perill. Als 20 minuts, Dulce ha pogut marcar, però el seu xut ha sortit fora per molt poc. També l’ha tinguda Anaïr Lomba, però la seva rematada s’ha estavellat al pal dret de la porteria defensada per la francesa Méline Gérard. Ha estat l’ocasió més clara de la primera part en què les jugadores del Betis també han reclamat unes mans dins l’àrea blanc-i-blava. Amb empat a 0 s’ha arribat a la mitja part.

Els gols d’Espanyol i Betis, al tram final

Després del descans, els dos equips han sortit a buscar el gol que els donés el triomf, però aquest no ha arribat fins a la part final del partit. Però ha valgut la pena esperar. Anaïr Lomba, al minut 71, ha fet un gol sorprenent la portera del Betis. Poc ha durat l’alegria de les jugadores de Rubén Casado, ja que dos minuts més tard, Mari Paz Vilas ha fet l’empat a 1.

L’Espanyol, lluny d’enfonsar-se, s’ha aixecat i cinc minuts després Lombi ha fet el seu segon gol del partit i ha posat el 2 a 1 en el marcador. Aleshores, han aparegut els nervis al Betis. El seu entrenador, Pier Luigi Cherubino, ha estat expulsat per doble amonestació. L’Espanyol ha sabut jugar amb el temps i la tranquil·litat per mantenir el resultat i sumar la quarta victòria de la temporada i allunyar-se de les posicions perilloses de la classificació.