El RCD Espanyol ha lliurat al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya set màquines de gimnàs en bones condicions per al Centre Penitenciari Lledoners.

Una segona vida per a les set màquines de gimnàs

Aquesta iniciativa de l’Espanyol té l’objectiu de donar una segona vida a les màquines de gimnàs que estan en desús, però que es troben en perfectes condicions per ser utilitzades. En total han cedit dues màquines de musculació, una plataforma vibratòria, dos bancs per treballar lumbars i abdominals, un banc de suport per a barres i una màquina de treball analític. A més a més, també han entregat material esportiu com matalassos i terra sintètic.

Material per al Centre Penitenciari Lledoners

El Departament de Justícia ha destinat tot el material a l’àrea esportiva del Centre Penitenciari Lledoners. A l’entrega d’aquestes màquines hi han assistit el secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, Amand Calderó, i cinc interns del centre. Tots ells han col·laborat en el trasllat del material cedit i han pogut conèixer les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Per part de l’Espanyol, han estat presents en l’entrega el director general corporatiu, Roger Guasch, el conseller, Mao Ye, el director de la ciutat esportiva, Eloy Pérez, i el responsable de l’Àrea Social, Alberto Ariza.

El vessant solidari de l’Espanyol

Iniciatives com aquesta no són novetat a l’Espanyol. En els últims anys, el club perico ha dut a terme diverses accions solidàries amb entitats i organismes de tot Catalunya. A més a més, ja han col·laborat prèviament amb centres penitenciaris, com és el cas de Quatre Camins. La temporada 2018/2019, el club va lliurar un camió carregat de material esportiu a través de la Fundació Pare Manel.