L’Espanyol ha remuntat i s’ha acabat imposant a l’Sporting de Gijón per 1 a 2. Aquests tres punts permeten a les blanc-i-blaves situar-se líders i, per tant, ocupar l’única plaça que dona accés a l’ascens a Primera. Adriana Martín i Ari Sánchez han estat les golejadores de l’equip barceloní.

Primers minuts complicats

Primera part molt igualada entre tots dos conjunts. Cap equip ha tingut ocasions clares per avançar-se al marcador. Les jugadores de l’Sporting han fet la feina defensiva i han tapat bé les sortides de l’Espanyol, a qui ha costat molt generar futbol ofensiu. Mica en mica, l’Espanyol s’ha anat fent seu el partit, però no han aconseguit avançar-se al marcador. Poc abans de la mitja part, Sara ha pogut marcar el primer gol del partit, però la portera visitant ha estat molt encertada i l’ha aturat. A la mitja part, el resultat era de 0 a 0.

L’Espanyol es posa les piles

El segon temps ha començat bé per als interessos de les visitants. Al minut 50, l’Sporting s’ha avançat després que a la portera local se li escapés de les mans un xut de les visitants que aparentment no era perillós. Adriana Martín ha aconseguit empatar quan feia 15 minuts que havia començat la segona part, gràcies a una bona centrada al segon pal de Daniela Caracas. Després de l’empat, el conjunt de Rubén Casado s’ha començat a trobar més còmode. Això s’ha vist reflectit no només en el joc de l’equip, sinó també en el resultat. Una bona carrera d’Ari Sánchez, que s’ha plantat sola davant la portera, ha permès a l’Espanyol avançar-se al marcador. El partit ha acabat amb la victòria de l’Espanyol per 2 a 1.