L’Espanyol s’ha acomiadat de la Primera Divisió a casa (encara queda una jornada a domicili) amb un empat. Les jugadores de Rubén Casado han empatat amb el Madrid CFF per 3 a 3 en un partit que ha tingut dues parts ben diferenciades.

L’Espanyol, un vendaval en 18 minuts

En el comiat de Primera a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, l’Espanyol ha començat molt bé. Ben aviat el partit se’ls ha posat de cara a les blanc-i-blaves amb un golàs de Szymanowski en el minut tres. La mateixa jugadora argentina ha marcat el 2 a 0 que deixava el partit molt encarat als interessos locals. En el minut 18, Lombi ha certificat, amb el tercer gol, uns primers minuts per emmarcar que semblava que deixaven l’enfrontament decidit.

Remuntada en vuit minuts

El partit ha arribat amb el 3 a 0 al descans, però l’enfrontament s’ha capgirat com un mitjó en només vuit minuts. El Madrid CFF ha estat capaç de remuntar gràcies al doblet de Geyse Ferreira, als minuts 50 i 56, i al tercer gol, marcat per Laura Domínguez. L’Espanyol ha buscat el gol de la victòria amb insistència i ha tingut alguna oportunitat com per desfer l’empat, però finalment ha acabat amb l’empat a tres.