Espanyol Vila-real

L’Espanyol ha perdut per 1 a 2 contra el Vila-real en la tercera ronda de la Copa de la Reina a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i no jugarà els vuitens de final de la competició després de fer-ho durant 26 anys consecutius. Tot i que Pixu ha avançat les blanc-i-blaves, les valencianes han remuntat amb gols de Nerea Sánchez i Belén Martínez a la pròrroga.

L’Espanyol planta cara

La primera part ha acabat sense gols en un duel en què cap dels dos equips ha gaudit d’ocasions per obrir el marcador. A la represa tot ha canviat i el partit ha estat molt més interessant, amb els dos equips buscant la porteria rival. Nora ha estat a punt de marcar per a l’Espanyol, però el Vila-real ha agafat la iniciativa i ha dominat la pilota. Quan millor estaven les valencianes ha arribat el gol de les blanc-i-blaves gràcies a una jugada de Pixu, que ha fet l’1 a 0 en el minut 67. El Vila-real ha reaccionat i en el minut 74 ha empatat el partit amb un gran gol de Nerea Sánchez, que ha superat la portera blanc-i-blava amb un xut de fora l’àrea.

El Vila-real sentencia a la pròrroga

El partit ha arribat a la pròrroga amb un Espanyol molt endollat. Les dones entrenades per Marc Cabestany han tingut ocasions per marcar amb Pixu i Judit Pablo, però ha estat el Vila-real el que amb un contraatac ha segellat la victòria per 1 a 2 amb un cop de cap de Belén Martínez.