Espanyol vs Wolverhampton
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha quedat eliminat de l’Europa League tot i guanyar per 3-2 el Wolverhampton. Els blanc-i-blaus havien arribat a aquest partit gairebé sense opcions després de perdre per 4-0 en el partit d’anada. L’horari del partit, les 18.55 h, i les poques possibilitats de passar a vuitens que tenia l’equip d’Abelardo no han ajudat a omplir l’RCDE Stadium. La parròquia perica ha presentat una xifra d’assistència bastant baixa, amb només 14.525 espectadors.

RCDE Stadium Espanyol vs Wolves

Somni fugaç de remuntada

Els blanc-i-blaus han esperonat l’RCDE Stadium amb un gol al minut 15 que feia pensar en la remuntada els més optimistes. Pedrosa ha assistit Calleri, que ha enviat la pilota al fons de la xarxa i ha aconseguit el seu primer gol a l’Europa League. Però l’alegria ha durat ben poc perquè Traoré ha fet l’empat set minuts després aprofitant una pilota morta dins l’àrea. L’Espanyol ha dut la iniciativa del partit al tram final de la primera part, però el Wolverhampton s’ha defensat amb solvència. Els anglesos tenien l’eliminatòria totalment controlada al descans, ja que els blanc-i-blaus havien de fer cinc gols per passar a vuitens.

Guió calcat al segon temps

L’Espanyol s’ha avançat només començar el segon temps. Kilman ha comès penal sobre David López i Calleri s’ha encarregat de transformar-lo i fer el segon gol dels blanc-i-blaus. Al minut 77, el Wolverhampton ha estat més eixerit que l’Espanyol i han aconseguit fer el segon gol. Els anglesos han realitzat un servei de banda de forma ràpida davant d’una defensa perica despistada i Pondence ha fet passada de la mort a Doherty, que ha empatat a plaer. Abans del final, Pedro Neto ha protagonitzat una jugada còmica en fallar a porteria buida després de driblar Andrés Prieto. Calleri ha signat el hat-trick amb una rematada de cap al minut 91, que ha servit per maquillar el resultat. El partit ha acabat amb victòria perica, però l’Espanyol posa punt final a la seva aventura europea aquesta temporada.