L’Espanyol ha guanyat el seu primer partit de pretemporada. Els blanc-i-blaus s’han imposat al Cadis per 2 gols a 0. Sergi Darder i Nico Melamed han estat els golejadors del partit.

Després de les dues derrotes contra Las Palmas, per 0 gols a 1, i el Rayo, per 0 gols a 2, i de l’empat a un gol contra el Granada els periquitos han aconseguit la primera victòria.

A la primera part l’Espanyol ha tingut la possessió de la pilota però amb poca profunditat en atac. Sergi Darder amb un xut potent ha fet lluir el porter gadità, David Gil. Ha estat el primer xut amb perill del primer temps. Wu Lei, en l’últim minut de la primera part, ha vist com li tornaven a anul·lar un gol en aquesta pretemporada per un possible fora de joc.

Sergi Darder i Nico Melamed donen la victòria

La segona part ha començat amb força i Miguelón, que acabava d’entrar substituint Víctor Gómez, ha tingut una ocasió clara però la rematada de cap ha sortit per sobre del travesser. I al minut 50 del partit, gran centrada d’Embarba que ha rematat perfectament Sergi Darder i ha marcat l‘1 a 0. Melendo després d’una gran jugada individual ha xutat, però la pilota ha sortit fregant el pal. El porter blanc-i-blau, Oier, ha fet una gran aturada després d’una errada defensiva. Ha estat l’única ocasió clara dels gaditans. Nico Melamed a les acaballes del partit ha marcat el 2 a 0 gràcies a un gran xut. La notícia negativa ha estat que Miguelón ha deixat el camp després d’una forta entrada d’un jugador del Cadis.

Debut de Sergi Gómez

L’únic fitxatge de l’Espanyol fins al moment, Sergi Gómez, ha disputat els primers minuts amb la samarreta blanc-i-blava. El defensa central ha jugat 45 minuts.

Per la seva banda l’albanès Keidi Bare també ha disputat el primer partit de pretemporada després de superar un esquinç que no li ha permès jugar els tres primers partits amistosos. Bare ha jugat 30 minuts de partit.