L'Espanyol obre una botiga permanent a La Rambla
@RCDEspanyol

L’Espanyol obrirà aquest divendres, 28 de juny, una botiga permanent a la Rambla. S’anomenarà RCDE Store la Rambla i s’hi vendrà tot el producte oficial del club, tant l’equipació de joc com la roba tècnica i diferents articles oficials amb segell blanc-i-blau.

L’Espanyol vol guanyar visibilitat

Amb aquesta acció l’Espanyol busca guanyar visibilitat i seguir impulsant i enfortint la marca del club. A més, també es vol acostar als seguidors i atreure nous aficionats en un dels epicentres turístics més destacats de la ciutat de Barcelona. Aquesta botiga agafarà el relleu de la bona acollida que va tenir la Pop Up Store, que el 16, 17 i 18 de maig va tenir la botiga efímera que el club va obrir en la mateixa localització on ara obrirà la permanent, a la Rambla cantonada amb el carrer de Ferran.

L'Espanyol obre una botiga permanent a La Rambla
@RCDEspanyol

Oberta tots els dies, d’11 a 21 h

El nou espai disposa de 120 m2 i estarà obert tots els dies, de dilluns a diumenge, d’11 a  21 hores. Una de les raons de l’obertura de la botiga, segons el club, és respondre a la demanda històrica per part dels socis, aficionats i seguidors de l’Espanyol d’un espai de venda al públic d’articles oficials al centre de Barcelona. Fins ara, el club disposava de dues botigues oficials ubicades a l’àrea metropolitana de Barcelona. L’RCDE Store Stadio, situada a l’RCDE Stadium a Cornellà de Llobregat, i l’RCDE Store Ciutat Esportiva Dani Jarque, situada a Sant Adrià de Besòs.