Espanyol B
Foto: @RCDEFutbolBase

L‘Espanyol B vol pujar directe a la Primera RFEF. Per això ha de guanyar diumenge, a les 12 h, al camp de la Penya Deportiva d’Eivissa. És la sortida més complicada que li queda a l’equip de Luis Blanco en el que resta de Lliga. Els blanc-i-blaus quan falten quatre jornades per al final de la competició són els primers classificats amb tres punts més que el Numància, que té un partit menys.

Gran moment de joc i resultats

Els periquitos es troben en el millor moment de la temporada per afrontar les darreres quatre jornades. Dels últims set partits han aconseguit sis victòries i una sola derrota. Son líders amb tres punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Numància. Això sí, si els sorians guanyen el partit que tenen ajornat es posarien primers perquè la mitjana de gols particular està igualada i, en el general, el Numància és millor, de moment.

Quin calendari li queda?

A part de la visita a les Balears per jugar contra el Penya Deportiva, a l’Espanyol B li queden dos partits a la Dani Jarque: contra l‘Ejea la setmana vinent i contra el Brea en l’última jornada de competició. Entre un i altre ha de jugar al camp de l’Osca B. Tots aquests equips es troben a la part baixa de la classificació i estan lluitant per evitar el descens.