Victòria de l'Espanyol B davant el Terol
@RCDEFutbolBase

L’Espanyol B es troba en el millor moment de la temporada després d’encadenar quatre victòries consecutives. El filial blanc-i-blau és el primer cop que guanya quatre partits seguits aquesta temporada: al camp del Tarazona, contra el Terol a la Dani Jarque per un contundent 4 a 1, per la mínima a l’Ebre, 0 a 1, i l’última jornada contra el Lleida per 2 gols a 1. La intenció del filial blanc-i-blau aquest cap de setmana és sumar el cinquè triomf consecutiu davant el Formentera a les 12h a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Objectiu: allunyar-se més dels perseguidors

L’Espanyol B continua líder del grup tres de la Segona RFEF a cinc punts del segon classificat, el Terol, i a sis del tercer, el Numància, però amb un partit menys. Si guanya aquest cap de setmana el Formentera pot eixamplar la distància amb els seus perseguidors. En el partit de la primera volta els periquitos van guanyar a les Illes amb un solitari gol de Max Svensson.

Jofre Carreras, en estat de gràcia

Jofre Carreras es troba en el millor moment de la temporada. Després de superar la lesió acumula dos partits seguits marcant i gols clau. Va marcar l’únic gol al camp de l’Ebre i, la jornada passada, el segon gol contra el Lleida.

Alejandro Pérez torna després de la lesió

Alejandro Pérez va tornar a jugar uns minuts en el partit contra el Lleida. El defensa central està totalment recuperat de la lesió que el va mantenir lluny dels terrenys de joc set mesos.

Górriz i Ekiza, el perill del Formentera

El davanter Alberto Górriz Semper i el migcampista Julen Ekiza Hervás són els màxims golejadors del Formentera amb set gols cadascú.