Ivan Moreno no estava gens content amb el partit del seu equip. I és normal, els vilafranquins s’ho han posat massa fàcil a un Espanyol B que, de moment, va sobrat en aquesta categoria. Els de David Gallego han portat el domini del joc, però la primera ocasió clara ha estat per Abel Rita. L’ex de l’Europa ha intentat sorprendre amb un xut de puntera que li ha marxat fora per poc. Això ha esperonat els blanc-i-blaus i el partit s’ha animat d’allò més. Les ocasions han sovintejat les dues porteries, de vegades en un contraatac que acabava amb un altre contraatac. En un d’aquests, Gonzo no ha pogut blocar un xut des de fora l’àrea i Bermejo, amb la canya a punt, ha estat el més murri de la classe per avançar els barcelonins. Era el minut 31, i al 38, els de David Gallego ja havien sentenciat el matx amb un doblet de Doncel. Dos contraatacs molt ben portats han posat un 3 a 0 al marcador que ha deixat molt tocats els locals.
A la segona part l’Espanyol ha adormit el joc per evitar que el Vilafranca entrés al partit. Tot i això, els d’Ivan Moreno han pogut reduir diferències en alguna ocasió clara, però avui no era el seu dia de cara a porteria. Al final, doncs, el marcador que no s’ha mogut més i l’Espanyol B segueix intractable a una Tercera Divisió que cada cop se li queda més petita.