L’Espanyol B s’ha estrenat en la segona fase de la Lliga amb victòria. Els blanc-i-blaus han remuntat un gol inicial del València Mestalla per acabar imposant-se per 2 a 1. Pedro Torres i Ferran Jutglà han estat els golejadors de l’equip de Luis Blanco.

El València Mestalla surt dominant

El partit ha començat amb el filial del València un pas avançat, i de fet, en 10 minuts han provocat una targeta groga per al defensa blanc-i-blau Giner, i una bona aturada del porter Fortuño, que ha evitat el primer gol dels visitants. Al quart d’hora els pericos han començat a estirar-se, i Gori ha tingut una bona oportunitat d’inaugurar el marcador, amb un xut des de la frontal, però Unai, en dos temps, ho ha evitat.

Al minut 22, però, el València Mestalla ha aconseguit foradar la xarxa. Fran Navarro ha superat Fortuño i ha donat avantatge als visitants.

El filial valencianista no s’ha fet enrere i ha buscat ràpidament el segon gol, però Fortuño ha tingut l’encert d’evitar-ho, quan encara no s’havia arribat a la mitja hora de partit.

Quan més patien els blanc-i-blaus, ha arribat el gol de l’empat. Una potent rematada de cap Pedro Torres ha posat l’u a u al marcador, i ha fet respirar al conjunt de Luis Blanco. Era tot just la mitja hora de partit.

Abans d’arribar a la mitja part, el capità Ferran Jutglà ha tingut l’oprtunitat de fer el segon gol, però el marcador no s’ha mogut abans del descans.

Jutglà signa la remuntada

La segona part ha començat travada, sense cap dominador clar. Els dos equips ha sortit molt intensos i cap dels dos n’ha aconseguit el control. I qui n’ha tret més profit ha estat l’Espanyol B, ja que en el minut 69 Ferran Jutglà ha fet el 2 a 1.

El filial valencianista ha buscat l’empat, però l’equip de Luis Blanco ha sabut defensar-se i tot i els nervis lògics per la importància dels punts ha aconseguit una victòria que pot valer el seu pes en or.

Els tres punts acosten una mica més el filial blanc-i-blau al seu objectiu d’aconseguir la permanència.