El Sant Andreu jugarà la final de la Copa Catalunya. L’equip de Mikel Azparren ho ha aconseguit després de superar l’Espanyol B en la tanda de penals, que ha estat el colofó a un partit molt igualat i en què s’hi han vist més gols dels que acostumen a veure’s en els partits d’aquesta competició.

El duel ha arrencat amb poca intensitat i sense gaire incursions ofensives en un escenari en què els dos equips s’estaven reconeixent. De fet, la primera acció clara no ha arribat fins al minut 10, moment en què els joc ha començat a guanyar velocitat. Ha estat amb una internada per la banda dreta que Felipe Sá que ha culminat des de l’interior de l’àrea amb un tir creuat que ha marxat llepant el pal. Ha estat el primer avís dels andreuencs, que han obert la llauna a pilota aturada en el minut 16. Jaume Villar ha posat el cap a la sortida d’un córner i no ha perdonat per foradar la porteria d’Adri.

La resposta dels periquitos no ha trigat gaire en arribar. L’equip de David Gallego no li ha perdut el pols al partit i ha mantingut la possessió de la pilota sense angúnies fins que, en el minut 32, una jugada col·lectiva ha igualat el matx. Alberto s’ha quedat tot sol dins l’àrea i només ha hagut d’esperar una passada des de la banda per posar la cama i culminar l’acció fer l’1-1.

A la segona meitat, el Sant Andreu ha sortit amb tot per trencar la igualada i ho ha aconseguit en una acció molt ràpida en el minut 60. Carlos Martínez ha rebut una passada a l’espai i ha corregut mig camp controlant l’esfèric fins penetrar dins l’àrea. Dins la zona de càstig ha fet la passada de la mort per a Kuku, que no s’ho ha pensat dues vegades per fer el segon dels andreuencs.

Però l’Espanyol també volia ser a la final i els de David Gallego hi han posat tota la intenció. L’entrada de Max Marcet i Doncel al terreny de joc ha animat el joc dels blanc-i-blaus. En el minut 72, precisament, Max Marcet, ha aprofitat una pilota centrada dins l’àrea per posar la cama i batre Ivan Fuentes per tornar a igualar l’electrònic. Un gol que donava emoció al tram final del partit en què tots dos han tingut oportunitats per anotar. Però al final, el marcador no s’ha mogut més i el finalista s’ha decidit des del punt de penal. Els més encertats han estat els andreuencs, que tot i errar en el primer dispar han acabat superat la ronda.