L’Espanyol B ha empatat a 1 contra el Llagostera. Cristian Yeste i Gori han estat els golejadors del partit. Els periquitos han sumat set punts dels últims nou en joc.

Molt bona primera part de l’Espanyol B

Els primers 45 minuts del filial blanc-i-blau han estat molt bons. Han dominat totalment la primer part. Marcos Pérez ja ha hagut d’intervenir en el minut 2 de partit. El porter ha estat el millor del Llagostera en tot el partit. Ferran Jutglà ha tingut una altra ocasió per marcar. Andreu Guiu ha tingut la primera del Llagostera, però la rematada de cap ha anat fora. El colombià Becerra ha tingut molt a prop el gol, però ha fallat en la rematada. Cristian Yeste ha aprofitat l’única errada de l’Espanyol B per marca de vaselina. Era el minut 27. A la jugada següent Gori ha fet l’empat després d’una gran rematada. Marcos Pérez ha evitat el segon amb una aturada espectacular. Jofre Carreras ha rematat fluix en l’última ocasió del primer temps.

Continua el domini de l’Espanyol

Marcos Pérez ha continuat fent aturades de mèrit en el segon temps. Max Svensson, que ha entrat en el segon temps, ha estat el jugador més incisiu de l’equip dirigit per José Aurelio Gay, però no ha aconseguit marcar. El Llagostera ha trobat molt a faltar la baixa de Sasha Andreu a la davantera. Marc Manchon ha sortit en el segon temps i ha jugat contra el seu exequip. Ha estat 10 anys al club barceloní.