L’Espanyol B ha aconseguit una treballada i merescuda victòria per 2 a 1 davant l’Atlètic Llevant i depèn d’ell mateix per jugar la promoció d’ascens a Segona Divisió A. Ha de fer el mateix resultat que el Cornellà en l’última jornada per jugar el play-off. Després de la gran imatge que van deixar en la victòria al camp del Cornellà, els de David Gallego han tornat a fer un gran partit i han estat capaços de remuntar el gol inicial de Joan.

El Llevant ho posa difícil

L’Espanyol B ha sortit decidit a fer un gol ràpid i Moha, al minut 2, ha creuat un pèl massa la pilota en una rematada de cap a la sortida d’un córner. Un ensurt que lluny d’espantar l‘Atlètic Llevant ha esperonat uns granota que han passat a dominar el joc. Els valencians, a més, han encertat en la primera clara. Una gran assistència vertical de Pepelu ha creuat dues línies periques i ha deixat Joan davant Edu Frias. El jugador local ha aprofitat que el porter espanyolista no ha tapat bé el seu pal i ha avançat el seu equip al minut 11.

El filial es refà però sense punteria

Els de David Gallego s’han anat refent a poc a poc i han pogut tornar a tenir el control. Campuzano ho ha provat amb una gran jugada personal però s’ha quedat sense forces a l’hora de xutar. També Nico ha pogut empatar amb una fuetada que ha llepat el pal d’Olmedo. El filial del Llevant s’ha anat diluint i Max també ha tingut la seva. La més clara, però, ha estat per Nico Melamed just abans del descans. El jove jugador blanc-i-blau s’ha topat amb el travesser quan el seu xut de rosca ja havia superat el porter.

Pal i gol, pal i fora, pal i dins?

La segona part ha començat sense gaire moviment. A la graderia s’ha celebrat el gol del primer equip i s’han lamentat els gols del Cornellà al camp de l’Ebro. Aleshores ha aparegut Max Marcet per despertar el seu equip amb un golàs. El davanter ha recuperat la pilota, s’ha plantat davant del porter rival i ha ajustat el xut a l’escaire per empatar el matx. La pilota ha tocat el pal abans d’anar cap a dins.  L’1 a 1 ha donat ales a l’Espanyol B i Lluís López ha pogut fer el segon després d’una gran combinació a la frontal. El capità ha trencat el defensor amb una finta però el seu xut s’ha topat amb la fusta. Els de Gallego encara han enviat una pilota més al pal. Bermejo ha caçat un refús i la seva canonada ha fet tremolar el travesser abans de botar sobre la línia de gol. Els jugadors han demanat gol però la pilota no ha entrat sencera.

Justícia blanc-i-blava

La primera aproximació del Llevant B a la segona meitat ha estat a punt de tenir premi. Edu Frias ha salvat el seu equip amb una aturada miraculosa. L’acció ha estat un miratge i ràpidament, el filial ha seguit buscant el segon. Marc Manchón ha fet que Olmedo es lluís amb un xut des de la frontal però el porter visitant no ha pogut fer res amb un altre xut de Bermejo. El davanter periquito ha engaltat de primeres un refús i ha certificat la remuntada al minut 84. El filial haurà de fer el mateix resultat que el Cornellà en l’última jornada per disputar el play-off a Segona Divisió A.