L’Espanyol continua invicte des de l’arribada d’Abelardo a la banqueta. En aquesta ocasió, els blanc-i-blaus han empatat a un amb l’Athletic Club després d’anar per darrere en el marcador des del minut 10 de partit. A la segona meitat, Raúl de Tomás ha empatat el matx i suma ja tres partits consecutius veient porteria.

L’Athletic colpeja primer

27.542 espectadors han omplert l’RCDE Stadium en un duel vital per al conjunt d’Abelardo. Leandro Cabrera, un dels darrers reforços, ha sortit d’inici disputant els primers minuts amb la samarreta de l’Espanyol. El partit ha començat coll amunt per als blanc-i-blaus després del matiner gol de l’Athletic Club. Al minut 10, Asier Villalibre ha culminat una gran jugada d’estratègia de córner engaltant un gran xut a la frontal de l’àrea. Tot i el primer contratemps, els homes d’Abelardo no s’han arronsat i han intentat apropar-se a la porteria basca amb ràpides transicions. Tot i això, cap dels dos conjunts ha aconseguit veure porteria i amb el 0 a 1 s’ha arribat al descans.

Raúl de Tomás, l’home gol de l’Espanyol

Raúl de Tomás, un dels jugadors més actius en atac, ho ha seguit intentant mitjançant grans jugades personals però sense sort. A la represa, el darrer fitxatge de l’Espanyol, Embarba, ha gaudit dels primers minuts com a jugador blanc-i-blau després de substituir Melendo. La insistència perica ha tingut premi al minut 63. Raúl de Tomás ha caçat una pilota morta a l’interior de l’àrea per establir les taules al marcador. El davanter suma tres gols en els tres partits que ha disputat. Aquest gol ha donat ales a un Espanyol que ho ha continuat intentant fins el final. Finalment, l’empat a 1 ha estat el marcador definitiu i el conjunt d’Abelardo ha esgarrapat un important punt per seguir sumant. Des de l’arribada del nou tècnic, els blanc-i-blaus no han perdut cap partit.