L’Espanyol està de celebració aquest dilluns, 28 d’octubre. El club compleix 119 anys i ha preparat un parell d’actes per celebrar-ho.

L’Espanyol fa dues ofrenes florals

El primer ha estat aquest matí. A les 10 h el club i també la Fundació de l’entitat han fet una ofrena floral i han col·locat una placa commemorativa en el nínxol del fundador de l’Espanyol, Àngel Rodríguez Ruiz, al cementiri de Sant Gervasi.

A la tarda, s’ha fet el segon acte, una ofrena floral davant l’estàtua de l’afició en el seu homenatge que hi ha a l’RCDE Stadium.

Les promocions a l’RCDE Store la Rambla

A més, per celebrar aquests 119 anys d’història el club fa dues promocions a la botiga que té a la Rambla de Barcelona durant aquest dilluns, 28 d’octubre. Les samarretes que es comprin durant la jornada podran portar la signatura del jugador blanc-i-blau que el comprador vulgui. Un cop comprada s’ha d’informar el personal de la botiga de quina signatura es vol i passar a recollir la samarreta a partir del dilluns 4 de novembre. La segona promoció és que el soci que compri i tingui el número de carnet més baix, o sigui, més antic, té un obsequi. El regal s’entregarà a la mateixa botiga de la Rambla abans del dijous 7 de novembre.