Espanya guanya la plata a waterpolo platja
@RFEN_directo

La selecció espanyola s’ha penjat la medalla de plata a la final del Mundial de Gwangju. El combinat espanyol ha caigut derrotat contra els Estats Units per un 14 a 12.

Una modalitat d’exhibició

El waterpolo platja és una modalitat d’exhibició que s’estrena per primera vegada en uns mundials. Es juguen dos temps de 10 minuts, el disputen un total de quatre jugadores i les dimensions de la piscina són més reduïdes (15×10). Tot i dir-se waterpolo platja s’ha disputat en una piscina de la Universitat de Nambu.

Una final disputada

Espanya va plantar cara a la final i el partit va estar molt disputat des de l’inici. La primera part va finalitzar amb una victòria dels Estats Units per un ajustat 8 a 7.

Dues derrotes contra els Estats Units

Les jugadores espanyoles havien guanyat amb anterioritat a la Xina i Austràlia, però dimarts passat van caure contra els Estats Units, i a la final han perdut novament amb les nord-americanes.

Aquesta es la primera medalla després de les aconseguides per Ona Carbonell i l’equip de natació artística en el Mundial de Corea.