Espanya guanya Sèrbia en waterpolo masculí

Debut històric de la selecció espanyola de waterpolo als Jocs Olímpics de Tòquio. L’equip de David Martín s’ha imposat a Sèrbia, actual campiona olímpica, per 12 a 13. Les dues seleccions han ofert un partit intens que ha recordat la final de l’Europeu de Barcelona de 2018. L’equip de David Martín el formen 11 jugadors d’equips barcelonins.

Una primera part molt igualada

El partit ha començat molt igualat. El primer quart ha acabat amb un empat a 3 gràcies a les aturades de Dani López Pinedo i els gols d’Alberto Munárriz, Álvaro Granados i Roger Tahull.

En el segon quart, Espanya ha vist com el conjunt de Dejan Savic s’ha posat al davant en el marcador per primera vegada en tot el partit. Una avantatge, però, que ha estat un miratge. L’equip de David Martín ha passat del 5 a 4 en contra al 6 a 8 a favor gràcies a l’encert de Bernat Sanahuja i Alberto Munárriz, entre d’altres.

La selecció espanyola manté l’avantatge

Després del descans, el partit ha continuat amb el mateix guió. Cap dels dos equips no ha aconseguit distanciar-se de més de dos gols. Una situació que ha fet que s’hagi arribat a l’últim quart amb un 9 a 10 favorable a la selecció espanyola.

A l’últim quart s’ha arribat amb tot per decidir i aquí és on han aparegut jugadors com Fran Fernández, que han ajudat a aconseguir el triomf per 12 a 13.