Espanya guanya Croàcia i disputarà la final del Mundial
@RFEN_Oficial

La selecció espanyola masculina de waterpolo disputarà la final del Mundial de Budapest després de superar en semifinals Croàcia per 10 a 5. L’equip de David Martín, amb 13 jugadors de clubs catalans, s’enfrontarà a Itàlia per la medalla d’or. Serà la repetició de la final disputada el 2019 a Gwangju i que van guanyar els italians.

Unai Aguirre ho atura i Àlvaro Granados ho encerta

El partit contra Croàcia ha estat una demostració més de la bona feina que està fent el barceloní David Martín amb la selecció de waterpolo. La bona defensa espanyola, amb un Unai Aguirre impressionant amb 12 aturades i set bloquejos defensius, han estat clau per al triomf. A més, en atac, homes com Álvaro Granados (quatre gols), Bernat Sanahuja (dos gols) i Blai Mallarach (dos gols) han permès un triomf relativament còmode per als de David Martín.

El partit s’ha decidit en el segon i quart quarts quan el combinat d’Ivica Tucak no ha aconseguit fer cap gol i d’aquesta manera s’ha passat del 3 a 3 del primer període al 10 a 5 definitiu. Els croats només han pogut superar a Aguirre a l’inici del partit (amb tres gols) i al tercer quart (amb dos gols més).

La gran cita de la selecció espanyola serà aquest diumenge, 3 de juliol, a les 20 hores, quan Espanya i Itàlia es tornaran a veure les cares en una final mundial. L’última va ser fa tres anys als Mundials de Gwangju.