La selecció espanyola de futbol lluitarà per les medalles als JOcs
@sefutbol

La selecció espanyola de futbol lluitarà per les medalles als Jocs Olímpics de Tòquio després de superar la Costa d’Ivori per 5 a 2. El futbol té moments increïbles i els minuts afegits al patit han estat una autèntica bogeria amb un gol dels africans en el minut 91 i l’empat en el 92. Els de Luis de la Fuente, amb Mingueza, Eric Garcia i Pedri en l’onze inicial, lluitaran dimarts (13 hores) per un lloc a la final contra el Japó, els amfitrions, que s’han desfet de Nova Zelanda als penals.

La Costa d’Ivori s’avança, però la selecció espanyola empata

Tot i el domini inicial de la selecció espanyola, la Costa d’Ivori s’ha avançat mitjançant Eric Bailly al minut 10. L’exjugador de l’Espanyol ha posat la por al cos als de Luis de la Fuente, que han reaccionat. Dani Olmo ha marcat l’empat en el 30. Mikel Oyarzábal ha fet el 2 a 1 per als espanyols, però finalment el gol ha estat anul·lat per fora de joc.

Bogeria al final del partit

Espanya ha tingut moltes opcions per desfer l’empat durant la segona meitat, però el gol no arribava. Quan tot apuntava que s’arribaria a la pròrroga, Max Gradel ha fet el 0 a 1. Era el minut 91 i semblava molt difícil aconseguir l’empat. Luis de la Fuente ha fet entrar Rafa Mir i, en una errada incomprensible de la defensa africana, el jugador del Wolverhampton ha marcat l’empat en el 93.

Oyarzábal celebra el 3 a 2 a la pròrroga. Foto:@sefutbol

Gols d’Oyarzábal i Rafa Mir a la pròrroga

La selecció espanyola olímpica ha començat molt bé la pròrroga. Un penal per mans d’Eric Bailly que s’ha hagut de revisar amb el VAR, ha significat el 3 a 2. Mikel Oyarzábal ha enganyat el porter de la Costa d’Ivori en el minut 98. Amb la selecció africana abocada a l’atac, Rafa Mir, l’heroi del matx, ha fet el 4 a 2 i el 5 a 2 en el minuts 117 i 120. Rafa Mir, amb un hat-trick, s’ha reivindicat en aquest partit.

Óscar Mingueza, lesionat un altre cop

La mala notícia per a la selecció i per al FC Barcelona ha esta la lesió d’Óscar Mingueza, que ha tornat a lesionar-se. El defensa barcelonista ha recaigut de la lesió que s’havia fet en el debut contra l’Egipte. Els altres dos jugadors d’equips barcelonins no han jugat avui. Els espanyolistes Javi Puado, descartat, ha vist el partit des de la grada i Óscar Gil estava sancionat.