David Vilajoana

Les declaracions de l’entrenador del Club Esportiu Europa, David Vilajoana, després de la derrota a casa contra el Terol per 0 a 2 estan encenent les xarxes socials al barri de Gràcia. El grup d’animació Eskapulats ha fet públic un comunicat en què demana la dimissió de l’entrenador gracienc.

Els Eskapulats volen la dimissió de Vilajoana

El grup de seguidors i d’animació de l’Europa ha fet públic un comunicat a les xarxes socials en el qual demana la dimissió de l’entrenador de l’Europa, David Vilajoana. En el comunicat expliquen que tots els seguidors observen amb preocupació la situació futbolística del primer equip escapulat, que es troba en situació de descens a la Tercera RFEF. Remarquen que no només estan preocupats per la situació esportiva, sinó “molt especialment per la manca alarmant de planificació i lideratge del cos tècnic, amb un conjunt de decisions en matèria de fitxatges i gestió de vestidor que, al nostre parer, han perjudicat greument la marxa de l’equip”.

Han qualificat les declaracions de Vilajoana després de la derrota contra el Terol com a “molt greus i totalment inacceptables. Considerem que un entrenador que carrega d’aquesta manera contra la seva afició i que convida a buscar-se un altre club no pot seure ni un minut més a la banqueta europeista”. Els Eskapulats exigeixen públicament que David Vilajoana presenti la dimissió i, si no ho fa, insten la Junta Directiva de l’Europa “que faci efectiva de forma immediata la destitució”.