Ousmane Dembélé

Últimes hores per saber si Dembélé acaba renovant amb el Barça. El contracte del jugador acaba aquest dijous, 30 de juny, abans de la mitjanit. Si el francès no l’amplia passarà a ser un jugador lliure i podrà negociar amb qualsevol equip, fins i tot amb el Barça.

Opció 1: Dembélé deixa el Barça

Si finalment Dembélé no acaba renovant amb el Barça s’obren diversos escenaris possibles. L’opció més factible seria que l’extrem francès, després de cinc temporades al Camp Nou i ser el segon fitxatge més car de la història del club, acabi signant amb un altre equip. Ara mateix els que més possibilitats tenen serien el Chelsea, el Bayern de Munic o el PSG.

Opció 2: Dembélé negocia amb el Barça amb el contracte exhaurit

També hi ha la possibilitat que Dembélé seguís amb negociacions amb el Barça i a partir d’aquest divendres, 1 de juliol, signés contracte amb el club blaugrana. Sembla una possibilitat remota, ja que des de les oficines del Camp Nou volen tenir una resposta definitiva abans d’aquesta mitjanit.

Si Dembélé acabés signant un altre contracte amb el Barça com a jugador lliure el problema vindrà a l’hora d’inscriure el jugador, ja que el club necessita tenir “fair-play” per inscriure jugadors nous i, a causa de la delicada situació econòmica del club, el Barça no va gens sobrat en aquest aspecte. De fet, es repetiria el cas de l’any passat amb Messi, que, a causa del “fair-play”, no es va trobar la fórmula per inscriure l’argentí, que va acabar marxant al PSG.

Opció 3: Dembélé acaba renovant contracte

La tercera opció és que Dembélé doni una resposta definitiva i afirmativa a l’última oferta que li va fer el Barça. Això significaria que el francès continua al Camp Nou. De fet, seria una alegria per al tècnic, Xavi Hernández, ja que l’entrenador és partidari que es quedi. Fins i tot, el futbolista s’ha mostrat partidari de renovar l’acord, però el seu agent, Moussa Sissoko, no ho veu clar.