Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund
@ErlingHaaland

El futur d’Erling Haaland es podria aclarir en els pròxims dies. El jugador del Borussia Dortmund ha assegurat que el club alemany l’està pressionat per prendre una decisió per a la pròxima temporada.

Silenci del jugador i pressió del club

Després de guanyar el Friburg per 5 a 1, un dels golejadors del partit, Erling Haaland, ha decidit trencar el silenci sobre el seu futur. El jugador, que és un dels objectius del Barça per a la pròxima temporada, ha confirmat que el club alemany li està demanant que prengui una decisió. “En els últims mesos he escollit no dir res per respecte al Borussia Dortmund, però ara el club ha començat a pressionar-me perquè prengui una decisió per a la pròxima temporada. Ara, jo vull jugar a futbol, però hauré de prendre una decisió aviat. Haig d’acceptar aquesta pressió. Havia escollit no dir res per respecte al club i als aficionats, però ara hi ha molta pressió per part del club,”, ha assegurat el jugador noruec.

Haaland: “Ara poden passar coses”

Davant aquesta pressió per part dels dirigents del Borussia, Haaland ha reconegut que “sí, ara poden començar a passar coses”. Malgrat tot, el jugador insisteix que “em vull centrar en el futbol perquè així és quan estic al meu millor nivell i no tinc altres coses al cap. Ara no anunciaré res del meu futur perquè estem en un període de molts partits.

Després de les declaracions de Haaland, els directius del Dortmund també han donat la seva opinió. Ho ha fet el conseller delegat del club, Hans-Joachim Watzke, que ha reconegut que “no podem esperar fins a finals de maig per saber-ne la decisió”.