espanyol femení

Passen els dies i els equips de futbol continuen sense poder entrenar-se amb normalitat per culpa del coronavirusRaúl Fernández, el preparador físic de l’Espanyol femení de Primera Divisió, explica les pautes d’entrenament que han de complir les jugadores des de casa.

 

 

Què demana a les jugadores?

El preparador físic demana a les jugadores unes hores de dedicació a l’entrenament  personal, un esquema de treball diferent cada dia que es repetirà cada setmana i que s’alimentin de manera adequada. Un cop acabada cada sessió, les futbolistes es posen en contacte amb ell i li expliquen les sensacions que han tingut durant la pràctica. Les futbolistes que necessiten una atenció mèdica específica també estan sota la tutela dels doctors de l’Espanyol.

 

Estar bé de cara a la tornada

L’objectiu del quadre tècnic blanc-i-blau és aconseguir que la plantilla blanc-i-blava arribi en les millors condicions físiques possibles a la tornada a la competició. L’equip és l’últim classificat de Primera Divisió, tenen molt complicada la permanència però estan totalment compromeses i no deixaran de lluitar fins a l’últim moment.