Més de 1.000 escolars han estat presents a l’entrenament de portes obertes del Barça d’handbol. La jornada s’ha desenvolupat al Palau Blaugrana en un ambient festiu amb la participació de la plantilla del primer equip barcelonista. Els nens i nenes han pogut gaudir d’una experiència única al costat dels seus ídols. La jornada l’ha organitzada el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona juntament amb el Futbol Club Barcelona.

Entrenament de portes obertes per promocionar l’handbol

Aquest entrenament de portes obertes es fa per sisè any consecutiu i té com a objectiu fomentar la pràctica de l’handbol, un esport molt conegut a casa nostra, però que té un dèficit a la base. Els equips escolars que participen a nivell de formació a la ciutat de Barcelona són molt pocs i han anat perdent protagonisme respecte a altres esports. En contraposició, el Barça és el millor equip de l’estat des de fa molts anys (ha guanyat la Lliga ASOBAL aquest 2019 per novena temporada consecutiva) i un dels millors d’Europa. El motiu de la jornada és promocionar l’handbol de base.

Entrenament de portes obertes Barça d'handbol

Cloenda del programa Barnambol

La jornada també ha servit com a cloenda del programa Barnambol, dirigit a tots els escolars de Barcelona. Aquest programa pretén fomentar l’handbol entre els escolars amb diferents jornades, entre les quals hi ha aquesta cloenda. Barnambol és una iniciativa que organitza el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, el FC Barcelona i l’Associació de Veterans d’Handbol blaugrana.