Enric Masip, l’assessor de la presidència del Barça, ha parlat sobre Leo Messi i Erling Haaland al programa ‘El Larguero’ de la Cadena SER. Masip ha deixat clar que la tornada de Leo Messi és inviable, que les paraules de Xavi és van mal interpretar i que, tot i que creu que el Barça sempre ha de fitxar els millors, la incorporació d‘Erling Haaland és molt difícil.

Masip sobre Haaland: “El Barça sempre, sempre, ha d’intentar fitxar els millors”

“Em remeto a les paraules de Joan Laporta quan va dir que el club estaria en disposició de poder fitxar, però ha d’haver-hi moviments. Perquè algú arribi algú ha de marxar. La secretaria tècnica ha de decidir quins són els candidats per poder entrar en aquest engranatge, i després hi ha la vessant econòmica. Evidentment, venim d’una situació catastròfica, però el club està treballant en moltes situacions amb fórmules i crèdits, amb tot el que faci falta perquè l’equip, a la vegada que se li va donant la volta a la situació econòmica, en l’esportiu puguis estar el més a dalt possible. Per això, el Barça, sempre, sempre, ha d’intentar fitxar els millors“. Manu Carreño, el presentador del programa, ha acabat preguntant directament si Erling Haaland interessa el Barça, i Enric Masip ha donat la seva versió: “Jo no soc el gran expert ni el secretari tècnic, però és clar que és un jugador que goleja, que té molta qualitat, és un autèntic nou. A escala futbolística seria un jugador interessant per qualsevol equip gran, com seria el cas d’Mbappé. Una altra cosa és que a l’engranatge de l’equip hi entri. Jo seria més partidari de tenir un equip solidari, treballat i amb ambició, com es va veure contra el Madrid, i generar un equip“.

“Preferiria que el Madrid no fitxés Mbappé i Haaland perquè són dos grans jugadors”

Manu Carreño ha preguntat a Enric Masip si l’importaria que fitxés pel Reial Madrid i l’assessor de la presidència ha donat la seva versió: “Per a mi és més important l’equip que fitxar un o dos jugadors. L’exemple és el PSG. Tothom pensava que ho guanyaria tot amb Mbappé, Neymar i Messi. Preferiria que el Madrid no fitxés els dos perquè són grans jugadors”.

La possible tornada de Leo Messi al Barça

Sobre la possible tornada de Leo Messi, Enric Masip ho té molt clar: “Impossible no hi ha res perquè a la vida passen situacions inversemblants, però les picades d’ull que heu dit no existeixen. Es va mal interpretar el que va dir Xavi. Ell va dir que podria venir quan volgués, que tindria les porter obertes del vestidor perquè vingués, però no per jugar. Res no és impossible, però les coses han anat com han anat, ell ha escollit un projecte a París, i aquí semblava que tot s’esfondrava sense ell. L’equip s’ha treballat bé, han pujat joves i d’altres han aprofitat aquesta manca de lideratge per fer un pas endavant. Això afavoreix el club”.

El Barça no sap que farà Ousmane Dembélé

L’altre nom propi de l’entrevista ha estat Ousmane Dembélé, qui està fent un gran 2022, però no saben si renovarà o marxarà gratis a final de temporada. “Mai se sap. No sé si ell ha signat amb algú o no. Se li va fer una proposta el 20 de desembre i no la va contestar. Era important pel “fair-play” financer i des de llavors no hi ha hagut res. S’haurà de veure l’equilibri de la plantilla i és cert que està sent determinant. Em sembla bé que Xavi el faci servir fins que acabi contracte, però ningú sap què pensa perquè no ha dit a ningú. Ja veurem si quan acabi l’any s’ha compromès amb algun equip i si té intenció de quedar-se perquè es troba a gust. No sabem la seva opinió”.