Enric Bureu és àrbitre de Tercera i pot fer d’assistent a Segona B, per tant, no és un àrbitre professional com sí que ho són els de Primera i Segona A. Aquesta és una diferència que es nota, i molt, econòmicament però que no ha estat impediment perquè segueixi treballant des de casa en temps de confinament pel coronavirus.

Aprofitar el confinament

L’aturada de futbol ha deixat els col·legiats sense arbitrar però no sense formació. Bureu ha aprofitat el confinament per formar-se aprofitant els exàmens que els ha preparat la Federació Catalana de Futbol. Tanmateix, aquesta aturada li ha servit per revisar les accions xiulades durant la temporada i aprendre dels errors. Però a més a més de formar-se, Enric Bureu no ha descuidat el seu estat físic. La FCF els ha passat sessions d’exercicis que ell ha complementat amb la bicicleta per fer càrdio.

Play-off exprés

Enric Bureu no podrà xiular el play-off exprés per pujar a Segona Divisió B perquè només ho podran fer els tres àrbitres amb opcions d’ascendir de categoria. Tot i això, creu que és una bona solució perquè dignifica la competició, ja que permet acabar la temporada a la gespa.

Sense suport econòmic

Els àrbitres no professionals han vist com el confinament ha afectat els seus ingressos. Com que no són professionals, aquest grup de col·legiats no s’han pogut adherir a cap ERTO i per tant no han pogut ingressar diners. Un fet que no ha afectat Enric Bureu, que aconsegueix el seu gruix d’ingressos de la seva feina, però sí a altres àrbitres de la categoria.