Bernardo Silva celebració Manchester City

Un dels serials de l’estiu a can Barça és el possible fitxatge de Bernardo Silva pel club blaugrana. Des de fa mesos que se’n parla i de ben segur que se’n seguirà parlant fins l’últim dia de mercat si abans no s’arriba a solució. El jugador del Manchester City, que ha estat suplent en els dos primers partits de Lliga de l’equip anglès, ha penjat un enigmàtic missatge al seu compte d’Instagram.

Bernardo Silva ha estat suplent els dos primers partits de la Premier

No aclareix res sobre el seu futur, però sí que deixa entreveure un possible comiat. De fet, en l’últim partit de Lliga a l’Etihad Stadium davant el Bournemouth Bernardo Silva va ser l’últim jugador del City a marxar del camp i va rebre els aplaudiments de l’afició, als quals ell també va respondre amb aplaudiments. Fins i tot, un seguidor li va cridar Visca el Barça i ell va respondre amb un somriure.

En el missatge que ha penjat a Instagram es pot llegir “una gran actuació de l’equip i un ambient fantàstic” fent referència al partit contra el Bournemouth. Tot seguit Bernado Silva afegeix “També m’agradaria agrair a tots a l’estadi aquests meravelllosos moements d’amor i suport que em veu mostrar”.