EL capità del Barça Andrés Iniesta s¡ha acomiadat del club en un acte privat institucional a la llotja del Camp Nou amb exjugadors, amics i personatges de l’entorn del manxec. Aquesta serà una setmana de comiat per al capità del Barça Andrés Iniesta quan també ho faci de l’afició en el partit contra la Reial Societat, l’últim del jugador amb el Barça.

Andrés Iniesta deixarà del club al final de temporada després d’una vida de blaugrana, des dels inicis d’Iniesta al Barça fins a una consolidació que l’ha mantingut durant 16 temporades al club.

Amb el periodista Jordi Évole com a mestre de cerimònies, l’acte ha començat amb un acte emotiu de jugadors, entrenadors, te`cnics de molts equips diferents agraint l’aportació d’Iniesta al mon del futbol. Tot seguit, Iniesta ha pogut seure al costat de vells amics de la seva carrera esportiva blaugrana com Eto, Xavi, Busquets, Piqué i Jordi Alba.
També interactuava amb un public 5 estrelles, des del seu pare a Pau Gasol, fins a una parella que va copular el dia que Iniesta va marcar el gol d’Stanford Bridge contra el Chelsea.
El president del Barça ha recordat que és un fins després i que compten amb Iniesta per sempre. El monent emotiu ha arribat quan Iniesta ha llegit una carta d’agraiment a tothom.

Homenatge, i més videos, de la plantilla parlant del crack de Fuentealvilla. i final musical amb els Estopa, íntims del manxec. Un comiat rodó i amb els seus per a un jugador exepcional i millor persona.