Després de la derrota contra el Penya Deportiva i d’haver perdut el lideratge de Segona RFEF, l’Espanyol B ha empatat a dos davant l’Ejea. Els blanc-i-blaus s’han avançat amb un 2 a 0, però els aragonesos, que són cuers, han aconseguit igualar el partit a la segona part. Amb aquesta derrota el filial periquito veu com se li complica l’opció de ser primer de grup i, per tant, aconseguir l’ascens directe.

Bon inici d’un Espanyol que aprofita les ocasions

Primera part bona de l’Espanyol B. En la primera aproximació perillosa dels pericos ha arribat el gol que ha obert el marcador gràcies a una bona acció de Jofre, que ha signat l’1 a 0. El segon ha arribat després d’un mal refús del porter visitant, i Rubén Sánchez ha marcat el 2 a 0. Tot i que no ha disposat de moltes ocasions, l’Ejea ha aprofitat un u contra u d’Álex Sánchez amb Fortuño per retallar distàncies i fer el 2 a 1. Tot i uns primers minuts molt intensos, la resta del primer temps ha transcorregut amb tranquil·litat, amb un Espanyol relativament superior a l’Ejea. Les jugades de Jofre per la banda esquerra han estat les que han generat més perill al filial blanc-i-blau.

L’Ejea els complica les coses

Segon temps menys tranquil per a l’Espanyol B. L’Ejea ha pressionat bé el filial, que ha tingut més dificultats per crear perill a la porteria de Dennis Díaz. Álvaro Barrero ha fet el segon dels aragonesos, i ha complicat el partit als blanc-i-blaus. Als darrers minuts del partit, l’Espanyol ha tornat a tenir més control i ha pogut emportar-se els tres punts gràcies a una acció d’Abde. Amb l’expulsió d’un jugador visitant, s’han sentit uns insults homòfobs. Ja en temps afegit s’ha reclamat un penal favorable a l’Espanyol B per mans d’un jugador de l’Ejea, però l’àrbitre no les ha vist i no ha xiulat penal.