L'Europa ha encadenat el segon empat consecutiu a un de la Lliga. Aquest cop ha estat al camp de l'Ascó. Els tarragonins han tingut les primeres ocasions. Joel Coch ha salvat sobre la linia de gol i després ha estat Boison amb diverses aturades de mèrit qui ha evitat el gol de l'Ascó. Per part de l'Europa ha estat Javi Navarro, qui ha creat més perill a la porteria local. I abans del descans Boison ha tornat a salvar els escapulats d'encaixar un gol. Es dos gols del patit han arribat a la segona part. L'Ascó s'ha avançat després d'un penal de Joel sobre Guiu. L'encarregat de transfornar-lo ha estat Osado, que ha fet pujar l'1 a 0 al marcador. L'Europa ha hagut d'esperar al temps afegit per empatar. En el minut 93 Denis Coch ha fet l'igualada. Un punt que deixa un bon regust de boca als escapulats.