Paula Badosa s’ha mostrat sincera davant els mitjans després d’endur-se la victòria a la final del torneig de Masters 1000 d’Indian Wells. La tenista empordanesa ha admès que guanyar aquest trofeu ha estat “d’allò més especial” perquè té molt present tots els esforços que ha realitzat per aconseguir aquest èxit sense precedents: “No penso que ara tot em va bé, tinc memòria i sé per tot el que he passat per arribar fins aquí”.

Paula Badosa: “He passat moments de depressió, de pensar que no podria estar aquí”

Paula Badosa ha remarcat el treball duríssim que ha fet i el patiment que ha experimentat per aconseguir arribar a fites importants dins l’esport d’elit. Badosa ha parlat de “moments en què he patit molt i he hagut de treballar molt, he passat moments de depressió, d’estar en tractament”, per acabar reconeixent que “he tingut moments en els quals pensava que no estaria mai aquí”. La tenista va sincerar-se a betevé sobre la depressió i l’ansietat que havia patit en el passat per donar visibilitat a la qüestió.

Paula Badosa: “No s’ha de crear aquestes expectatives a les nenes de 17 anys”

Paula Badosa s’ha mostrat feliç d’aconseguir aquest gran triomf i ho ha fet amb 23 anys. L’esportista catalana ha recordat que la “gent té molta pressa i cada persona té el seu ritme, el seu temps”. Badosa també ha aconsellat no pressionar les joves promeses: “Hi ha nenes joves que pensen que han de guanyar aquests tornejos amb 17 anys i la realitat és que hi ha gent de 30 que els guanya. No s’ha de crear aquest tipus d’expectatives a la gent“.