Emma Carrasco, bronze als 200 estils Europeu Júnior
@nataciocat

Tercera final per a la nedadora del CN Sant Andreu en l’Europeu júnior de natació que s’està disputant a Otopeni (Romania) i segona medalla per a la nedadora catalana. L’Emma ha aconseguit el bronze a la final dels 200 metres estils amb un temps de 2:14.39.

Una cursa de menys a més per a l’Emma

En l’última final individual disputada per Emma Carrasco, la nedadora del CN Sant Andreu, ha aconseguit penjar-se la segona medalla de l’Europeu després d’aconseguir la medalla d’or en els 400 metres estils. En la prova dels dos hectòmetres, la nedadora que habitualment entrena al CAR de Sant Cugat sota la tutela de la Federació Catalana de Natació i del CN Sant Andreu, l’Emma ha anat progressant a mesura que s’anaven produint les postes. A la primera, la papallona, la nedadora lleidatana ha fet el tercer millor parcial amb un temps de 29.77 just al darrere de les dues primeres classificades al final de la prova.

En la segona i tercera postes, l’esquena i la braça, Emma Carrasco ha pogut millorar els seus temps i ha aconseguit fer els millors segons temps parcials. Ha estat, però, insuficient per aconseguir la medalla de plata i, finalment, la nedadora del Sant Andreu ha hagut de conformar-se amb el bronze després d’acabar la prova amb una marca de 2:14.39.