El precandidat a les eleccions al Barça Emili Rousaud ha decidit retirar-se de la cursa electoral. Per tant, la precandidatura Els millors al Barça no continua aspirant a presidir el FC Barcelona.

Emili Rousaud ha volgut aclarir per què ha decidit retirar-se de la cursa electoral. Ha dit que “som gent honesta i neta” i ha denunciat “guerra bruta” amb el tema del recompte de les butlletes. Ha assegurat que prefereix retirar-se de les eleccions al Barça abans de fusionar-se amb una altra precandidatura.

Ha explicat que aquest dimecres al matí va tenir una reunió amb el precandidat Toni Freixa per fer una fusió de les dues candidatures. Ell creia que era la millor opció, però va esperar a reunir-se amb el seu equip a la tarda. Si finalment es feia la fusió havien de retirar la precandidatura i van començar a pensar com fer-ho. Durant la jornada va aparèixer una butlleta amb el nom d’Agustí Benedito amb el recompte de les paperetes de Rousaud. Aquí el precandidat és quan ha denunciat “guerra bruta”. Aleshores tot l’equip va decidir no fusionar-se amb la precandidatura de Toni Freixa, però, retirar-se per “dignitat”, perquè ningú no els pogués titllar d’aprofitats.

Quant el tema de la papereta amb el nom d’Agustí Benedito, ha explicat que “poso la mà al foc pels treballadors del club”, que ells no han tingut res a veure, però també ha assegurat que “fem nosa” a algun o alguns.