Els Barcelona Uroloki guanyen els Terrassa Reds per 19 a 9 en la segona jornada de lliga. És la segona victòria dels barcelonins en dues jornades disputades. La primera jornada van guanyar els Bocs d’Argentona per 20 a 0. L’equip dirigit per Marcos Guirles són líders de la lliga.

La defensa s’imposa als atacs

Només començar el partit, touchdown espectacular de retorn del kick-off d’inici de partit de Guillem Vicent, que s’ha recorregut tot el camp. És el seu segon touchdown de la temporada. Els egarencs han reaccionat ràpid i Pau Massot ha empatat el partit després d’una recepció de cinc iardes. Tot i aquest inici explosiu, la defensa s’han imposat als atacs. El jugador d’Uroloki, Dani Ávila, ha aconseguit la seva primera intercepció com a jugador sénior. Amb l’empat a set s’ha arribat al final del primer quart. Els següents 15 minuts ha continuat la mateixa tònica. Els del Drac vermell els ha costat molt superar la defensa dels Reds. En l’últim minut abans del descans, gran recepció d’Adrià Beltran i els barcelonins es tornen a avançar en el marcador, 13 a 7. Amb aquest resultat s’ha arribar al descans. En aquest període, l’equip dirigit per Jordi Ventura a comès errades en atac quan estaven a prop de la zona d’anotació.

Els barcelonins sentencien en els últims instants

En el tercer quart ha seguit el domini de les dues defenses, mostra d’això és que cada equip ha aconseguit una intercepció. David Rossinyol per part d’Uroloki i Daniel Colomer per als Reds. En els últims minuts del tercer quart, els Reds han aconseguit dos punts gràcies a un safety forçat per la defensa. S’ha entrat a l’últim període, amb un 13 a 9 favorable a Uroloki.

L’última part ha començat amb una pilota recuperada per la defensa local. A partir d’aquest moment han fet un atac molt llarg amb jugades de carrera fins que Arturo Vega “Tachi” ha sentenciat el partit amb un touchdown. I ha deixat aquest marcador final, 19 a 9.

L’equip Barceloní vol aixecar un nou títol. L’últim va ser l’any 2019 quan van guanyar la lliga catalana contra els Pioners de l’Hospitalet per 30 a 21.

Valoracions del partit

El jugador d’Uroloki, Dani Ávila ha valorat aquesta gran victòria contra un dels rivals directes per guanyar la lliga.

Pagesos i Búfals també guanyen

Els Barcelona Pagesos van aconseguir la primera victòria de la temporada contra els Riudoms Rebels per 24 a 6. En la primera jornada van caure al camp dels Terrassa Reds per 23 a 12. Pel que fa a l’equip del Poblenou, els Búfals, han guanyat contra els Reus Imperials per 6 a 22. L’equip barceloní s’ha refet de la derrota en la primera jornada contra els Girona Ducs per 0 a 7.