Amb homes com Quim Araújo, Marcos Jiménez o Morales a la grada, el Sant Andreu ha disputat l'eliminatòria de la Copa Catalunya. Piti Belmonte ha fet jugar d'inici quatre jugadors del juvenil i durant el partit ho han fet dos del cadet. PITI BELMONTE, entrenador de la UE Sant Andreu "Algú d'ells tenia la cara de por. Em poso en la seva situació i si a mi amb 15 anys em posen a jugar contra homes de 30 potser sortiria corrent. Nosaltres, lògicament, el que més ens importa sense treure valor a cap partit, ni a la Copa Catalunya, és la Lliga. Aquesta és la nostra competició." El Castelldefels no ho ha desaprofitat. I al minut 13 Edgar Doblas ha fet l'1 a 0. De mica en mica, el Sant Andreu s'ha anat situant al camp. I al minut 32, penal de León a Rubén Benítez, un dels juvenils que ha debutat avui. La pena màxima, l'ha transformada Melo. Però 6 minuts més tard, una errada defensiva ha permès a Sergio Prieto fer el definitiu 2 a 1. A la segona part, poca història. Només en destaquem les bones intervencions de Pau, el porter del Sant Andreu.

El Sant Andreu, que avui ha portat la segona equipació, ha jugat d’entrada amb Pau, Melo, Borja, Nando, Héctor, Ángel i Nakor del primer equip. L’onze titular, l’han completat els juvenils Jarque, Jilmar, Víctor i Rubén Benítez. Abans del descans ha debutat el cadet Jan Golobart i a la segona part ho han fet el juvenil Pepe i el cadet Ibrahim Mané.

Pel que fa al partit, el Castelldefels s’ha avançat al minut 13 amb un gol d’Edgar Doblas. A la mitja hora de partit, Melo ha convertit un penal de León a Rubén Benítez. Era l’empat a 1. Però sis minuts més tard, Sergio Prieto ha fet el definitiu 2 a 1. Amb aquest resultat, el Castelldefels es classifica per als quarts de final de la Copa Catalunya.