Polèmica a l’Energia que ha vist com el Sants perdia des dels 11 metres. Franco ha fet el primer dels locals al minut 1, i han pogut sentenciar de penal, però Fabregat ha tirat el llançament al travesser. A la mitja hora de joc, Mario ha vist la vermella en cometre penal. Bolaños l’ha transformat en l’empat. Abans del descans Texeira ha tornat a avançar els santsencs, que només començar la represa s’han trobat amb un altre penal en contra. Bolaños no ha perdonat per situar el 2-2. Finalment, Josele Avellaneda ha fet el 2-3 definitiu quan faltaven 10 minuts per al final.

2 -UE Sants: Chueca, Escudero (Orades 67′), Ricote, Martin, Gala (Beja 84′), Fabregat, Sala (Juste 88′), Texeira, Coronado (Esteban 73′), Franco, Verges.

3 – Santfeliuenc FC: Miguel, Pérez, Campos (Arcos 87′), Álvarez, Pacheco, Avellaneda (Honorato 85′), Bolaños, López (Sarmiento 63′), Da Costa, Maldonado (Peralta 45′), Ortiz.

Gols: 1-0 Franco min.1, 1-1 Bolaños (p) min 30, 2-1 Texeira min.44, Bolaños (p) min 46 i 2-3 Avellaneda min. 80