Els mamuts de les Corts han fet història aquest any. Els nois de l'Infantil A de futbol sala de l'Associació Esportiva Les Corts han guanyat la Lliga Catalunya i el Campionat d'Espanya. Un títol que el seu club -un dels més prestigiosos en categories infantils i juvenils de futbol sala- només ha aconseguit tres vegades. LLUÍS BERNAT, entrenador "És un grup molt heterogeni, que ha sabut competir molt bé. I que té individualitats, cadascú en la seva parcel·la és capaç d'aportar alguna cosa que els altres no tenen. Jo crec que l'èxit ha estat fer-se molt amics i que cadascú entengués quin era el seu paper dins el grup. Al Campionat d'Espanya som l'únic equip que fa jugar tots els nanos. La resta entenen que n'hi ha alguns que sobresurten. És important competir perquè, al cap i a la fi, entenem la competició com una cosa positiva. M'emporto de record de Melilla, que l'equip rival ens va acabar aplaudint, dient que ens mereixíem guanyar." Els capitans, però, són molt exigents amb l'equip. MARC ANTÓN, capità "Anàvem a guanyar els tres títols i un se'ns va escapar. Però els títols que hem pogut disputar són interessants i competitius i ens ho hem passat molt bé." ÀLEX LACAMBRA, capità "Estaria bé d'aquí a dos anys, quan siguem cadets de segon any, tornar a tenir el mateix equip. Potser reforçat i jugar els tres títols." LLUÍS BERNAT, entrenador "Qualsevol esport d'equip, els ajuda a entendre que més enllà d'ells com a persones, puc tenir companys que m'ajudin i als quals puc ajudar. Crec que això en aquest grup ha funcionat molt bé."

Han guanyat la Lliga Catalunya i el Campionat d’Espanya, tot un rècord per als nois de l’Infantil A de futbol sala de l’Associació Esportiva Les Corts, que han de competir amb equips com el Barça.

Els nois tenen entre 13 i 14 anys i s’entrenen dos dies setmanals fixos i, un de tercer, cada dues setmanes. L’esforç, però, ha pagat la pena ja que el Campionat d’Espanya és un dels títols més difícils d’aconseguir. Tant és així que l’Associació Esportiva UBAE Les Corts només l’ha guanyat en tres ocasions, tot i ser el club amb més llicències infantils de futbol sala de Catalunya.