L'Europa ha fet una de les millors primeres parts de la temporada, però li han sobrat els últims 3 minuts. Els graciencs han dominat, han generat perill i s'han apropat a la porteria olotina amb un parell de xuts de Dani Pujol i Xavi Civil. No passaven angúnies defensives, però una errada en defensa ha propiciat el primer de l'Olot, que l'ha marcat Marc Mas. I només un minut i mig més tard ha arribat el segon. Una altra vegada el més llest ha estat el pitxiti de la categoria, Marc Mas. A la represa els garrotxins han estat superiors i Tito Malagón ha fet el 0 a 3. Amb tot a favor l'Olot ha dominat a plaer i ha acabat golejant l'Europa. El gran protagonista del partit ha estat Marc Mas, que n'ha fet dos més. D'aquesta manera el davanter ha signat un pòquer de gols al Nou Sardenya.