Molt bon partit de futbol, el que han jugat aquesta nit el Milan i el Barça a San Siro. Tots dos equips ha anat a guanyar i gràcies a això s’hi ha vist un bon espectacle.

El Barça s’ha avançat al minut 13 amb un autogol de Mark van Bommel. L’alegria dels jugadors del Barça, però, ha durat poc. Al minut 19, l’exblaugrana Zlatan Ibrahimovic ha fet l’empat a 1. A la mitja hora de partit, l’àrbitre ha assenyalat un penal dubtós a Xavi. Messi, després de repetir la pena màxima, ha marcat l’1 a 2.

A la segona part, quan només se n’havien jugat 8 minuts, Boateng ha fet l’empat a 2. Però el Barça, deu minuts després, s’ha tornat a avançar per tercera vegada. Xavi Hernández ha marcat el 2 a 3 després d’una bona assistència de Messi.