eleccions al barça

Les eleccions al Barça no se celebraran el 24 de gener. Després de la reunió entre la Generalitat, el Procicat i la Junta Gestora del FC Barcelona s’ha arribat a aquesta conclusió. El Barça és qui en té l’ultima paraula i el club ha assumit que les eleccions no es poden celebrar a causa de la pandèmia i del confinament municipal. Ara s’haurà de buscar una nova data per a les eleccions.

Vot per correu

El govern ha traslladat al club que l’actual situació epidemiològica no fa possible autoritzar el desplaçament fora del municipi als socis i sòcies que no disposin de seu electoral dins el seu terme municipal el proper dia 24 de gener, tenint en compte l’elevada mobilitat que això suposaria.

Les eleccions es poden allargar fins d’aquí a un mes. El club ha demanat a la Generalitat, pensant en la nova data de les eleccions, que valori la possibilitat de modificar l’actual legislació esportiva per tal de possibilitar el vot per correu ordinari. El govern s’ha compromès a estudiar aquesta demanda.

Ara la Junta Gestora haurà de comunicar als tres candidats que optaven a la presidència del FC Barcelona, Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa que les eleccions que s’havien de celebrar el diumenge 24 de gener no es poden fer a causa de la pandèmia. Aquesta tarda hi ha una reunió prevista entre els candidats i la Junta Gestora.