L’equip de l’Honda Endurance Racing va començar molt fort i durant les tres primeres hores van ser els més ràpids. No obstant això, eren els favorits per guanyar la cursa. Però 24 hores de voltes són moltes voltes i el Suzuki Català i el Yamalube els van passar al davant. L’equip d’Eduard Català va ser primer 5 hores més, però cap a la mitjanit va veure com l’Honda els tornava a avançar. El pitjor per a l’equip Suzuki encara havia d’arribar, ja que sobre les 7 de la matí, Lucas De Carolis, un dels seus pilots ha anat per terra amb tanta mala sort que la seva moto s’ha estavellat contra el mur i s’ha incendiat. Amb la motocicleta calcinada, l’equip ha hagut d’abandonar. Tot semblava indicar que l’Honda aconseguiria la victòria, però a les 8 del matí, un problema amb l’embragatge els ha fet perdre 10 voltes. El Yamalube Folch Endurance ho ha aprofitat i s’ha col·locat primer, una posició que ja no ha abandonat. A més, l’equip de Josep Maria Folch ha fet el rècord de la prova amb 751 voltes, cinc més que l’anterior millor marca del circuit. Aquesta és la novena vegada que l’equip Yamalube Folch Endurance aixeca la Copa de campió absolut de les 24 Hores de Motoclisme en les 21 edicions que s’han disputat.