El Vilafranca serà el quart equip que disputi les semifinals del Torneig d’Històrics d’enguany.

En el primer partit de la tarda, el Sants ha superat el Castelldefels per 2 gols a 1. Els de Tito Lossio s’han avançat ben d’hora gràcies a Alberto, que ha fet l’1 a 0 en un córner al minut 5. Els barcelonins han fet un partit molt complet i han gaudit d’oportunitats per ampliar diferències, però la bona actuació del porter Nito i la manca de punteria han fet que el segon gol dels santsencs no arribés fins al minut 25. L’autor ha estat Chicho amb una gran jugada individual. El Sants no ha afluixat i ha continuat generant perill, però el Castelldefels s’ha apropat en el marcador gràcies al gol de penal de Kevin.

En el segon matx ha estat el Vilafranca qui ha superat el Castelldefels per 2 a 0. Ramón ha avançat els del Penedès amb un gran gol de vaselina. Medina ha pogut fer el segon, però la seva rematada s’ha topat amb el pal. Boira també l’ha tingut a tocar, però Manu ha respost de manera espectacular. Finalment ha estat Eric Via qui ha encertat amb la xarxa després d’aprofitar una pilota morta dins l’àrea. Abans d’acabar el partit, Manu ha tingut oportunitat de tornar a lluir-se.

Així doncs, el tercer partit ha estat el definitiu per decidir el guanyador de la quarta jornada. El Sants ha tornat ha sortit a mossegar i Fabregat ha estat el primer a avisar. La resposta l’ha donada Kike Tortosa amb una ocasió molt clara. Finalment, Gaudioso, al minut 10, ha avançat els de Tito Lossio amb un xut creuat. Els barcelonins no en tenien prou i primer Éric Alcaraz i després Sergio Navarro han pogut fer el segon. A quatre minuts pel final, Ramón ha fet l’empat a 1 i ha classificat els del Penedès per unes semifinals que no tindran cap equip barceloní.