Encara falten dues setmanes perquè es jugui la Supercopa de bàsquet i el Barça tindrà un rival difícil, el València, que li ha pres la mesura en els últims amistosos. Ahir, per exemple els taronja es van imposar per 66 a 68. Els blaugrana, sense Navarro van fer un mal inici i això ho va aprofitar el conjunt valencià per marxar en el marcador fins que van aconseguir una diferència de 16 punts en el segon quart. Llavors va arribar la reacció dels de Xavi Pascual, que de mica en mica van retallar diferències i en l’últim quart van aconseguir posar-se al davant. El més difícil ja estava fet, però el València es va despertar per endur-se el partit. És la segona derrota consecutiva del Barça davant el conjunt taronja abans del duel de Supercopa.

66 – FC Barcelona Regal: Huertas (5), Ingles (3), Lorbek (15), Mickeal (12) i Tomic (7) – cinc inicial – Sada (6), Abrines (0), Jasikevicius (3), Todorovic (2), CJ Wallace (2), Rabasseda (0) i Jawai (11).

68 – València Basket: Markovic (8), Doellman (5), Lishchuk (11), Rafa Martínez (6), Kelati (18) – cinc inicial – Alba (1), Faverani (8), Pietrus (0), Tirado (0) i San Miguel (11).

Parcials: 10-17, 20-19, 16-12 i 20-20