El Barça B va començar el partit encomanant-se a Vitinho. El nou fitxatge blaugrana va deixar mostres de la seva qualitat durant tot el partit i va regalar el gol a Marc Cardona, però estava en fora de joc. La primera ocasió clara va ser un xut al pal d’Abel Ruiz. L’equip egarenc hi va respondre mitjançant Guti però el porter Jokin no es va deixar sorprendre. A la represa el partit es va escalfar i Toro va fer una entrada molt lletja a Vitinho. El brasiler no es va arronsar i va contestar amb un golàs de falta al minut 65. Toro també hi va voler dir la seva i l’ex del Sant Andreu va igualar el marcador només cinc minuts després. L’empat va fer crèixer els locals, i Daisuke al minut 75 va fer el definitiu 2 a 1. Els blaugrana encara tenen un parell de setmanes més per continuar millorant abans no comenci la lliga de Segona Divisió.