El Torneig Joan Compta es consolida a la ciutat de Barcelona i al barri de Gràcia. El Club de Tennis la Salut torna a ser l’amfitrió d’aquesta competició, que sempre fa valer els nous talents del futur del tenis. En total, 31 equips masculins i 26 de femenins disputen aquest trofeu, que ja té guanyador. El Reial Club de Tennis Barcelona ha aconseguit la victòria tant en categoria femenina com en categoria masculina. El subcampió ha estat el Club de Tennis València.

Tots aquells que gaudeixin amb els esports de raqueta, han fet bona tria visitant el Club de Tennis la Salut, que aquests dies ha organitzat el Trofeu Joan Compta per equips.

El club barceloní n’és l’amfitrió, i reuneix a les seves instal·lacions centenàries els millors professionals d’aquest esport en categoria infantil.

Una jornada matinal divertida i plena de bon rotllo servit pels més menuts.

Alguns no només estaven interessats en el tenis, sinó que també els preocupaven altres qüestions d’àmbit esportiu.

Fins i tot els més veterans recorden com va començar aquest mític torneig, i és que en aquestes mateixes pistes s’han descobert grans talents del tenis mundial, com en l’edició del 2003, en què va participar una encara desconeguda Ana Ivanovic.

Avui, però, el temps ha jugat una mala passada.

El torneig decideix també quin és l’equip campió d’Espanya. El Reial Club de Tennis Barcelona ha fet valer la seva condició de favorit i com deien alguns… s’ha imposat tant en categoria femenina com en masculina.