El Sants continua amb la bona ratxa i amb la victòria d’avui d’avant l’Amposta ja suma quatre partits invicte. La primera part ha estat molt ensopida i només s’ha xutat a porta amb llançaments de falta. A la represa, el partit ha canviat fruit de la forta calor que feia al camp de l’Energia i que ha provocat que els equips baixessin la intensitat defensiva. El Sants ho ha aprofitat en rematar de cap una falta lateral. L’Amposta ha empatat amb un xut de fora l’àrea de Gustavo que s’ha colat entre un bosc de cames. A 20 minuts del final, el Sants ha aconseguit el 2 a 1 definitiu.

UE Sants: Chueca, Escudero, Castillo, Martín (Sala 62′), Avilés, Fabregat, Gala (Prades 85′), Beja (Soler 78′), Texeira (Juste 89′), Franco (Rodríguez 89′), Jordi Vergés.

Amposta CF: Lerida, Pérez (Joab Fatsini 60′), CAsanova, Simo, Vidal, Pujol (Arasa 65′), Arnau (Daniel Fatsini 60′), Anell, Becerra, Soriano, Bel Pérez.

Gols: 1-0  Avilés min.57, 1-1  Gustavo min.67 i 2-1 Sala min.69.