Decla Tito Lossio, entrenador de la UE Sants Decla Sergio Navarro, jugador de la UE Sants

Tres minuts han separat el Sants de ser líder. L’empat del Vilassar davant el Farners li obria la porta de la primera posició. El Sants ha començat dominant el partit, Tomás García ha estrenat el marcador al minut 20 per posar-los líders virtualment. Un quart d’hora més tard, el Mataró ha empatat el partit amb un gol de córner rematat per Ismael Escudero. Però cinc minuts després el màxim golejador del Sants, Sergio Navarro, ha aparegut  per tornar a donar avantatge al seu equip. A la represa, els locals volien fer bo el 2-1 i van cedir la possessió al Mataró. Els visitants han assetjat la porteria de Carlos Blanco fins que a l’últim sospir, al minut 87, en un córner Francesc Avilés ha fet l’empat en pròpia porta.